Nemesis Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Az emberi fajt minden megrémíti, ami más, mint ők. Az egyetlen válaszuk pedig a harc. by J.R. Ward

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Rio háza

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down  Üzenet [9 / 13 oldal]

201Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:53 pm

Rosemary

Rosemary

-Csak nem tudok. *odanyúltam a kakaómét és megindultam a szobám fele* -Nem jössz be? *kérdeztem mosolyogva*

202Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:45 pm

Rio

Rio

*Hajába fúrtam fejem és mélyen belélegeztem az illatát, amely szinte teljesen elvette az eszem. Megsimogattam kezét majd vállára tettem a fejem* -Azért pihenned kellene..

203Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:37 pm

Rosemary

Rosemary

*Megijedtem, mikor átölelt. nem számítottam rá, de nagyon jól esett. Elmosolyodtam és behunytam a szemem. A kezére csúsztattam a kezem, amely a hasamnál fonódott össze*

204Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:28 pm

Rio

Rio

*elmosolyodtam. Kedvem lett volna odamenni és átölelni és egy darabig még visszakoztam magammal aztán lábaim önálló éltre keltek háta mögé léptem és átkaroltam.*

205Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:25 pm

Rosemary

Rosemary

*Elmosolyodtam* -annyira édes vagy. *mélyen elpirultam. A mikor csillingelt egyet, jelenve hogy elkészült a tej. Odaléptem és kivettem. Letettem a pultra, és töltöttem bele egy kakaót*

206Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:20 pm

Rio

Rio

-Semmi, *ráztam meg a fejem* -Csak egy perc is sok amit nélküled kell majd ezek után eltöltenem..*mosolyogtam rá*

207Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:17 pm

Rosemary

Rosemary

*Összeráncoltam a homlokom, mert láttam, hogy valami gond van* -Mi a baj?

208Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:08 pm

Rio

Rio

*sóhajtottam, zomorúan de tudomásul vettem* -Rendben.

209Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 7:03 pm

Rosemary

Rosemary

*Bólintottam* -Igen. Akkor nem is leszek itthon. Teliholdkor egyedül kimegyek az erdőbe. Senkit sem engedek a közelembe, nehogy bántsak valakit*

210Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:57 pm

Rio

Rio

-Értem. Akkor jobb lesz ha akkor távol tartom magam tőled.. igaz?

211Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:52 pm

Rosemary

Rosemary

*Elpirultam* -Nem tanácsos. Tudod, olyankor nem tudok senki között különbséget tenni.

212Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:31 pm

Rio

Rio

*elvigyorodtam* -Megnézném milyen vagy vérmesnek..

213Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:26 pm

Rosemary

Rosemary

*halkan felnevettem* -Ez jó. Én viszont alkoholt nem iszok. Sosem ittam, és nem is akarok. azt nem nekem találták ki. Néha így is elég vérmes vagyok, nem kell még egy lapáttal rátenni...

214Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:21 pm

Rio

Rio

-Értem. Semmi gond. Én soha nem alszok, nagy ritka amikor ugy dölök ki hogy eszméletlen vagyok. *mosolyodtam el.*

215Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:15 pm

Rosemary

Rosemary

*Megráztam a fejem* -Nem. Tudod hamarosan teli hold lesz. Ilyenkor nagyon nyugtalan vagyok. Bocsi ha felébresztettelek.

216Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:13 pm

Rio

Rio

*Motoszkálást hallottam a konyhában. Felálltam és kimentem. Megtámaszkodtam az ajtoban* -Nem bírsz aludni?

217Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 6:10 pm

Rosemary

Rosemary

*Sóhajtottam egyet, majd inkább letettem a tankönyvet. Belebújtam a papucsomba és halkan kimentem a szobából. Oldalra pillantottam és láttam, hogy Rio szobájánál nyitva van az ajtó. Egy pillanatig elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha odamennék, de nem tudtam mit kérdeztem volna. Így inkább kimentem a konyhába, hogy csináljak magamnak egy bögre kakaót. Kinyitottam a hűtőt és elővettem a tejet. Kitöltöttem egy bögrébe és betettem a mikróba. Nekidöntöttem a hátam a pultnak és csak néztem magam elé*

218Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:58 pm

Rio

Rio

*Nem találtam a helyem. Felültem és inkább gondolkodram*

219Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:55 pm

Rosemary

Rosemary

*Elfeküdtem az ágyon és csak néztem a plafont. Oldalra nyúltam, és felkapcsoltam az éjjeli lámpát, mert nem szerettem sötétben lenni. Elővettem az egyik tankönyvemet és olvasni kezdtem, de egyáltalán nem tudtam koncentrálni. Afelé a fal felé pillantottam, aminek a másik oldalán ő volt.*

220Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:48 pm

Rio

Rio

*Nem tudtam mit csináljak a tudat hogy itt van nem messze tőlem majd szét feszített.*~Nyugi Rio~ *Vettem egy mély levegőt és bementem a szobámba de az ajtót nyitva hagytam. Elfeküdtem az ágyon. Bár nincs szükségem pihenésra de amig ki nem fundálom mit csináljak ez jó lesz.*

221Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:43 pm

Rosemary

Rosemary

*Megmostam a hajam és lefürödtem. Kiléptem a kádból és belenéztem a tükörbe. Ugyan az az arc fogadott, mint eddig most még valahogy más volt. Elmosolyodtam és felöltöztem. A hosszú szakadt póló majdnem a térdemig ért. Szégyenlősen kimentem a fürdőből és bementem a szobámba*

222Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:35 pm

Rio

Rio

*mosolyogva figyeltem ahogy elballag a fürdőig. Nagyot sóhajtottam és kimentem behoztam a tányérokat, elmostam majd behoztam a plédet*

223Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:33 pm

Rosemary

Rosemary

*Vörös arccal vigyorogtam* -Nem is baj. Oda eltalálok én is. *felkeltem az ágyról és odamentem a szekrényhez. Kivettem magamnak tiszta fehérneműt, és egy hatalmas pólót. Rámosolyogtam, majd kimentem a szobából. Bementem a fürdőbe és megengedtem a vizet. Olyan boldog voltam, hogy legszívesebben most azonnal felhívtam volna Zoet*

224Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:24 pm

Rio

Rio

*elvigyorodtam* -Nos ez pech.. Oda már nem viszlek be.*mondtam mosolyogva*

225Rio háza - Page 9 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 5:17 pm

Rosemary

Rosemary

*Felnevettem, mikor bevitt. Mikor letett az ágyra vigyorogva néztem rá* -Én még fürdeni akartam.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [9 / 13 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.