*Mikor a komornyik készségesen beengedett minket elmosolyodtam.*
-Az uram egy pillanat és jön. *amint elment a komornyik szélesen elvigyorogtam. Alig vártam, hogy egy kicsit megszadizzam a tulaj elméjét. Szinte már könyörögtek érte az érzékeim. Pár perc múlva már jött is egy köpcös szottyadt faszi. Próbáltam nem undorodva ránézni*
-Üdv Mr. Hudson. *köszöntem rá. A férfi egy pillanatig nagy kikerekedett szemekkel nézett rám, majd úgy látszik beindult a férfi ösztöne mert végignézett rajtam, amint meg sem lepődtem*
-Ü...üdvözlöm, talán ismerjük egymást? *Rápillantottam a komornyikra és arra késztettem, hogy menjen innen el. Visszafordultam a tulaj felé*
-Még nem, de hamarosan megismerjük. Tudja, én és a párom, házat nézünk magunknak és az öné nagyon tetszik. Megfelelne nekünk. *Láttam, hogy a férfi, értetlen arcot vág*
-Bocsásson meg kisasszony, de valaki valószínűleg félreinformálta önt. A ház nem eladó. *szélesen elmosolyodtam, ahogy ezeket mondta*
-Ugyan...*legyintettem* -Ki beszél itt eladásról. Ön ingyen fogja nekünk odaadni. *vigyorogtam, és rápillantottam Damienre, mire férfi felnevettet. Odakaptam a tekintetem és szúros pillantást vetettem rá* -Mi az ami ennyire vicces? *mordultam rá, mire a vén fószer egyből elkomolyodott és nagyot nyelt*
-Ingyen? Ez a ház tudja mennyit ér kisasszony? 4 millió fontot...