*Elmosolyodtam, ahogy a gondoskodó szavait meghallottam. Felbiccentettem a fejem és gyengéden megcsókoltam.* -Nem lesz bajom...
*Semmi kedvem nem volt kiszállni az ágyból, de sajnos muszáj volt. Legszívesebben egész nap itt feküdtem volna a karjai között. Ilyenkor minden gondom elszállt, és a fellegekben éreztem magam. Elgondolkodtam valamin. Mikor is csináltuk védekezés nélkül utoljára? A falat néztem, miközben gondolkodtam. Az ma volt. Ilyen gyorsan nem jelentkezhetnének tünetek. Viszont, ha a farkas gyerekek gyorsan nőnek, akkor lehet, hogy sokkal gyorsabban is jönnek elő a terhességi tünetek. Megmerevedtem Rio karjaiban. ~Szentséges ég!~. Felnéztem rá aggodalmas szemekkel*
-Édes...Tudod, hogy meséltem neked arról, hogy a farkasok gyorsan nőnek...Mi van ha terhes vagyok, és most már jelentkeznek a tünetek? Mert lehet, hogy akkor ezek is gyorsabban jelentkeznek.
*nem tudtam, hogy reagálnék, ha terhes lennék. Hiszen még nagyon fiatal vagyok, arról nem is beszélve, hogy még egyetemre járok. Főleg tánc szakra, amit terhesség mellett nem lehetne folytatni. Felültem és ránéztem a hasamra, mintha csak átláthatnék rajta. Nem, ez képtelenség, hogy terhes legyen. Jó azért annyira nem, tekintve, hogy eddig egyszer sem védekeztünk, de hát ő is mondta, hogy eddig sose lett terhes tőle senki. Akkor miért én lennék a nagy kivétel? Visszafeküdtem az ágyra és hangosan felsóhajtottam. Ha ez igaz....akkor nagyon nagy bajban vagyok. Azt sem tudom, hogy kell egy gyereket, tisztába tenni, vagy megfürdetni. ~Jó azért ennyire előre ne haladjunk. Gondolkodjunk pozitívan! Biztos csak tényleg elrontottam a hasam, semmi több.~ a gondolataim valahogy mégis megint visszatértek a feltételezett kisbabához. ~És ha Rio nem akarna gyereket?~ Hiszen még alig ismerjük egymást. Teljesen érthető volna, ha azt mondaná, hogy ő kiszáll ebből az egészből. Összeráncoltam a homlokom és behunytam a szemem. Nem akarok egyedül álló anya lenni. Sőőőt anya nem akarok lenni. Tudom, hogy nem lennék jó. Senkitől sem tudtam volna tanulni, mert a szüleim már nem éltek, a testvéreim pedig mind idősebbek nálam arról nem is beszélve, hogy az összes fiú. Aligha kérhetnék tőlük tanácsot. Végülis lehet, hogy Aryannat megkérdezhetem ezekről a dolgokról, bár ő sem úgy néz ki, mint aki tisztában van az ilyesmivel. Úgy látszik, ha valóban az vagyok, aminek hiszem magam, akkor igencsak magamra kell hagyatkoznom. ~Vagy vehetnék egy könyvet!~. Bár mondjuk kötve hiszem, hogy lenne egy olyan könyv a könyvesboltokban, hogy: Gyereknevelés vérfarkasoknak. Legalábbis elég abszurd lenne. Kinyitottam a szemem és felpillantottam Riora.*