Nemesis Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Az emberi fajt minden megrémíti, ami más, mint ők. Az egyetlen válaszuk pedig a harc. by J.R. Ward

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Rio háza

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down  Üzenet [7 / 13 oldal]

151Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:35 pm

Rosemary

Rosemary

*Behunytam a szemem és élveztem, ahogy a gyakorlott kezei végigszántanak a testemen. Egy kicsit elpirultam, de egyáltalán nem voltam szégyenlős, amit furcsálltam is. Ahogy a melleimen megéreztem a forró és nedves nyelvét felnyögtem. Ívben megfeszítettem a hátam, ezzel kitolva a mellem, hogy könnyebben hozzáférhessen. Az ajkaim elváltak egymástól. A kezemet felemeltem és beletúrtam a dús sötét hajába*

152Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:29 pm

Rio

Rio

*nyakának minden szegletét csókkal borítottam be. Lassan lehúztam róla a pólóját hogy ne aggason. Égő tekintettel végignéztem rajta, majd folytattam amit elkezdtem. Nyakáról egyre lejjebb haladtam. Kezem hasát cirogattam majd combja belső felére csúszott. Ajkaim elérték melleit. Lassan kezdtem el körözni a szélétől a nyelvemmel amig el nem értem a csúcsát, majd a másikkal is megcsináltam ugyanezt*

153Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:24 pm

Rosemary

Rosemary

*A testem felforrósodott az érintése alatt. Halkan felnyögtem, mikor megéreztem a kezét a szakadt pólóm alatt. Lassan felemeltem az egyik térdem, hogy rendesen elférjen* -Én is nagyon. *suttogtam az ajkaiba őszintén. Hátranyúltam és gyengéden végigsimítottam a hátán*

154Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:16 pm

Rio

Rio

~Te jó ég~ *Amint tetünk egymásnak simult már tettre készen álltam. Csókokkal borítottam ajkait majd arcát, nyakát.* -Annyira kívánlak..*suttogtam fülébe. és tovább folytattam nyakának csókolgatását. Kezem becsúszott pólója alá*

155Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:12 pm

Rosemary

Rosemary

-Igen? *suttogtam vissza az ajkaiba. Hátradőltem az ágyon és őt is húztam magammal.*

156Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:57 pm

Rio

Rio

*nagyot nyeltem, légzésem szapora lett.* -Rose..*suttogtam. szemem megvillant majd felé fordultam és szenvedélyesen megcsókoltam. Nő még nem hozott ki belőlem olyat mint amit mellette éreztem.*

157Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:51 pm

Rosemary

Rosemary

-Tudom, hogy nem használsz ki. Egy csomó alkalmad lett volna kihasználni, de nem tetted. *végigsimítottam a mellkasán, majd bátortalanul belecsókoltam a nyakába*

158Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:50 pm

Rio

Rio

*nagy szemekkel néztem rá, szavaira testemet elöntötte a forróság. Ha kivitt volna a lábam most kifutottam volna mielőtt örültséget csinálok. De nem tudtam.* -Nem a szégyenkezésről van szó.. hanem arról hogy nem akarom hogy azt hidd kihasznállak!*mondtam rekedt mély hangon*

159Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:44 pm

Rosemary

Rosemary

*Megráztam a fejem, hogy egy kicsit kitisztuljon az agyam* -Miért is kérsz bocsánatot? Erről te nem tehetsz. *mosolyogtam kedvesen, majd odamentem hozzá és adtam az arcára egy puszit. Annyira édes volt, ahogy zavarba jött* -Mellesleg, nincs miért szégyenkezned. ~Te jó ég ezt én mondtam?~ *huncut mosoly jelent meg az arcomon*

160Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:37 pm

Rio

Rio

*Bólintottam és tudtam hogy ez lesz. Nem tudom melyikünk zavara volt a legnagyobb. Pirongva leültem az ágyra és ölemre huztam a takarót. Nem birtam volna kimenni, max tántorogva* -Francba.. Ne haragudj..

161Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:34 pm

Rosemary

Rosemary

-Nem iszok kávét, de egy teát elfogadok. *mosolyogtam rá és néztem mikor kikelt az ágyból. Kikerekedtek a szemeim, mikor megláttam a meredező férfiasságát. ~Jézus, Jézus, Jézus,~ Annyira zavarba jöttem, hogy legszívesebben elbújtam volna a takaró alá. Viszont nem bírtam levenni a szemem onnan*

162Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:29 pm

Rio

Rio

-Nem, semmi*mosolyogtam rá majd nagyot nyeltem* -Csinálok kávét magamnak. hozzak neked valamit?*kérdeztem halkan. és csak remélni merem ha felkelek nem veszi észre*

163Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:26 pm

Rosemary

Rosemary

*Láttam, hogy az arckifejezése nagyon nyugtalan* -Valami gond van? *kérdeztem felvont szemöldökkel*

164Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:17 pm

Rio

Rio

-Nem.. Csak ennyit mondtál és a kezeim ölelted magadhoz de nem csináltál semmit.*Ellentétben az én hülye testemmel...*

165Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:14 pm

Rosemary

Rosemary

-Jézusom, ezt most nem mondok komolyan ugye? *az arcom lángba borult és beletemettem az arcom a párnába* -Ez tök ciki. *alig lehetett hallani a hangom, a párnától* -És még mondtam valamit? Vagy csak ennyi volt? *hirtelen felkaptam a fejem* -vagy csináltam valamit?

166Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:10 pm

Rio

Rio

*Ki kellett volna mennem de nagyon gyorsan de akkor észrevette volna. Le kell higgasztanom magam mielőtt felkelek. Összeszedtem a hangom* -Nem egyáltalán.. Figyeltem ahogy alszol.. Édes volt ahogy a nevemet suttogtam álmodban*

167Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:08 pm

Rosemary

Rosemary

-Oh bocs. tudhattam volna. *félénken elmosolyodtam* -Feltűnően jól. *ismét nyújtóztam egyet* -De nem volt így unalmas itt feküdni?

168Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 10:03 pm

Rio

Rio

*elmosolyodtam, bár kissé zavartan* -Szia.. Halott vagyok ninc nagy szükségem rá*mosolyogtam* -Jól aludtál?

169Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:59 pm

Rosemary

Rosemary

*pár óra múlva*

*Arra ébredtem, hogy az arcomba süt a nap. Kinyújtózkodtam és megéreztem Riot magam mögött. Hátrafordultam és elmosolyodtam* -Szia. *szembefordultam vele és a kezem a fejem alá tettem* -Te nem is aludtál?

170Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:51 pm

Rio

Rio

*Végig mosolyogva figyeltem arcát és ahogy a kezeim szorongatja magához. Amikor már fordult tudtam mi következik. Közelebb kúsztam. Hátulról átkaroltam. Testünk egymáshoz simult és talán még jobb is volt hogy a takaro kettőnk között volt különben elég érezhető lett volna számára éledező férfiasságom* ~Barom, barom...~Szidtam magam*

171Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:47 pm

Rosemary

Rosemary

*bólintottam, majd szép lassan elnyomott az álom. Végig úgy aludtam, hogy a karját magamhoz húztam és átöleltem. Fordultam egyet az ágyon és húztam azt is magammal, így hátulról átölelt. Annyira mélye aludtam és nyugodtam, amit már nagyon régen éreztem. Halkan Rio nevét suttogtam álmomba, majd elmosolyodtam*

172Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:42 pm

Rio

Rio

*mosolyogva arcát simogattam. Bár legszívesebben hozzá bujtam volna de a takaro akkor is akadályozott volna amivel betakartam.* -Akkor van időd pihenni.*suttogtam*

173Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:37 pm

Rosemary

Rosemary

*lustán megráztam a fejem* -Ne. Maradj. *feleltem álmosan és behunytam a szemem* -Még jó hogy holnap nincs suli. *ismét ásítottam egyet*

174Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:34 pm

Rio

Rio

-De.. ahogy az is hogy én szeretlek.. *betakartam őt.* -Aludj.. Menjek ki?

175Rio háza - Page 7 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 9:31 pm

Rosemary

Rosemary

-Jujj...ez nem szabályellenes? *a szám elé tettem a kezem, mert ásítottam egyet*

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [7 / 13 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.