Nemesis Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Az emberi fajt minden megrémíti, ami más, mint ők. Az egyetlen válaszuk pedig a harc. by J.R. Ward

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Rio háza

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Go down  Üzenet [6 / 13 oldal]

126Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:44 pm

Rio

Rio

*felsóhajtottam és ahogy visszafeküdt végig simítottam ujjaimmal karján* -Ha ettől jobban érzed magad akkor hozok neked tesztet és megnyugodhatsz. *mosolyogtam rá*

127Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:39 pm

Rosemary

Rosemary

-Tudod, hogy szerencsétlen vagyok. Ha az esély 0.01%, akkor tuti biztos, hogy én benne vagyok ebbe az arányban. *behunytam a szemem és sóhajtva visszadőltem az ágyra*

128Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:35 pm

Rio

Rio

-Rose.. Eddig még nem esett teherbe tőlem senki.. Nem hiszem hogy pont most nálad lenne kivétel.*mondtam nyugodtan, bár kicsit aggasztott a dolog mert valahol szerettem volna én is gyerekeket ahogy bárki más*

129Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:32 pm

Rosemary

Rosemary

-Nem is a vírusra gondoltam. Arra immunis vagyok. De...mi van ha terhes lettem? *idegesen néztem rá*

130Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:24 pm

Rio

Rio

~Hoppá... Erre gondolhattam volna előbb is. Bár ha belegondolok..~ - Nem hiszem hogy teherbe estél ha erre célzol.. Vírust pedig nem terjesztek.*felültem és átkaroltam*

131Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:17 pm

Rosemary

Rosemary

*mosolyogva bújtam hozzá. Hirtelen eszembe jutott valami* -Jézusom. *felültem és magamhoz szorítottam a takarót* -Nem védekeztünk! *hatalmas szemekkel néztem rá*

132Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:42 pm

Rio

Rio

*szélesen elmosolyodtam* -Nem rontottál el semmit! Inkább én féltem hogy elrontom.. *megsimogattam az arcát* -Következőleg? Már alig várom*csillantak fel a szemeim és megcsókoltam*

133Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:36 pm

Rosemary

Rosemary

-Én is. *suttogtam, az ajkaiba mikor felnyújtóztam és egy apró csókot leheltem rá* -Ugye...*nagyon elpirultam* -Semmit sem rontottam el? Nyugodtan mond meg, ha valami nem volt jó. Következőleg kijavítom. *huncuton mosolyogtam*

134Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:28 pm

Rio

Rio

*mosolyogva cirógattam arcát* -Remélem ez nem rosszat jelent. Én azt hiszem még nem éreztem ilyen jól magam soha.

135Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:24 pm

Rosemary

Rosemary

-Furcsán. *Mondtam őszintén, miközben csillogó szemekkel néztem őt* -És te?

136Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:21 pm

Rio

Rio

*Mosolyogva figyeltem kipirult arcát.* -Hogy érzed magad kiscsillag? *ujjaim gerincén kalandoztak. Jó érzés volt így meztelenül hozzásimulni. Érezni selymes bőrét sajátomon*

137Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:14 pm

Rosemary

Rosemary

*Behunytam a szemem és próbáltam rendezni a légzésem. Ahol éppen a keze járt a hátamon, libabőrös lettem. A lábam köze kellemesen sajgott. Sosem hittem volna, hogy egyszer így fogok feküdni valakin, meztelenül és éppen szex után. Elégedett mosoly jelent meg az arcomon*

138Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:11 pm

Rio

Rio

*Ahogy megéreztem összehúzódásait és hogy megremeg alattam magával repített a csúcsra. Mikor már valamelyest észnél voltam hátamra gördültem húzva öt magammal. Hátát cirógattam* És arcát kémleltem*

139Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 1:00 pm

Rosemary

Rosemary

*Amint megéreztem, a forró nyelvét a nyakamon, valami megváltozott bennem. Az egész testem megremegett és hangosan felnyögtem. Egyáltalán nem láttam, csak olyan hatalmas gyönyört éreztem, amit eddig még soha életemben. A számon át vettem a levegőt* -Rio...*nyögtem rekedten*

140Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 12:53 pm

Rio

Rio

*Forrón csókoltam puha ajkait. Mozgásom egy szenvedélyesebbé és hevesebbé vált. Éreztem hogy testéből hamarosan készül kitőrni a gyönyör amikor azt kérte lassítsak. Megtettem. Nyakához hajoltam és apró csokokat adtam rá majd végignyaltam rajta. Illata ugy csábított mint egy ragadozót.* -Engedd hogy kitőrjön...*suttogtam*

141Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:02 am

Rosemary

Rosemary

*Belefúrtam a fejem a puha ágyneműbe. Kinyitottam a szemem és mélyen belenéztem a gyönyörű szemeibe. Halványan elmosolyodtam, majd hátranyúltam a tarkójához és lehúztam őt magamhoz. Lassan elkezdtem vele együtt mozogni. Most már minden gátlásosság és félelem elillant, s nem maradt már csak a szenvedély. Átfontam a lábam a derekán és halk nyögések kíséretében fogadtam a lökéseit. Éreztem, hogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz, így egy kicsit kezdtem megint nyugtalan lenni* -Rio...*suttogtam* -lassíts....

142Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 12:20 am

Rio

Rio

*Lassan mozogtam odafigyelve rá. Most nem én voltam a fontos hanem ő. Amint meghallottam tőle azt az egy kis szót.. Testem fellángolt még jobban mint előtte* -Én is szeretlek!*suttogtam és megcsókoltam. Éreztem hogy egyre jobban ellazul és testünk egyszerre mozog. Hihetetlen ahogy testünk egybe fonódott, pár napja még csak gondolni sem mertem arra hogy valaha is együtt lehetek vele.*

143Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 12:13 am

Rosemary

Rosemary

*Bólintottam egy aprót* -De nem vészes. *suttogtam az ajkaiba, miközben mélyen a szemébe néztem* -Szeretlek...*pihegtem. Mikor már teljesen bennem volt egy pillanatra elakadt a lélegzetem. Eléggé fájt még, de mikor visszahúzta a csípőjét érdekes érzés lett úrrá rajtam. halkan felnyögtem. Ahogy lassan megkezdte a pumpáló mozgást egyre jobban élvezni kezdtem*

144Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 12:07 am

Rio

Rio

-Rose.. *megimogattam arcát majd megcsókoltam. Nyelvemmel engedélyt kértem hogy megkeressem az övét. Addig vártam míg meg nem éreztem hogy teste el nem lazul teljesen. Cak utána kezdtem el mélyebbre csúszni és lassan mozogni. Nem éreztem volna hogy ujra megfeszül teste.*-Fáj még?*kérdeztem arcát fürkészve*

145Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 12:04 am

Rosemary

Rosemary

-De szeretném...*suttogtam vissza, könnyeket visszafojtva. Behunytam a szemem és megmarkoltam a lepedő szélét*

146Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 12:01 am

Rio

Rio

*Nem szólt pedig éreztem hogy megrándul alattam. Rögtön megálltam. Nyakát csókoltam.*-Csak egy szavadba kerül és befejezem.*suttogtam. Nem mozdultam, nem mertem tovább menni*

147Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:57 pm

Rosemary

Rosemary

*Az orgazmus pusztító viharként söpört végig a testemen és végül nem maradt más, csak egy erőtlen test. Soha életemben nem volt még ebben részem. Az szemem csillogott a vágytól, mikor fölém feküdt. Most kezdett bennem lenni egy kis félelem. Mikor megkezdte a belém hatolást, enyhe nyomást éreztem, ami még nem is volt olyan vészes, egy bizonyos pontig*

148Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:52 pm

Rio

Rio

*Egész addig kényeztettem nyelvemmel mig fel nem jutott a csúcsra. Egy csókot adam combja belső felére majd levettem az ingem és a nadrágom is gyros letoltam mig ö kifujta megát. Először lassan hozzádörgöltem magam* -Szólj ha fáj.. *lassan belé hatoltam. Felnyögtem a szűk mégis mámorito érzésre*

149Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:47 pm

Rosemary

Rosemary

*Mikor lecsúszott a hasamra, felkönyököltem hogy jobban láthassam mit csinál. Összeráncoltam a homlokom, mert nem értettem mi dolga van ott lent. Amint a nyelvét végighúzta a fehérneműn felnyögtem. A légzésem ziháló lett, azt hittem ennél jobb nem is lehet, de tévedtem. Mikor a nyelve elkezdett kényeztetni megvonaglottam az ágyon és halk nyögdécselésbe fogtam* -Rio...*suttogtam*

150Rio háza - Page 6 Empty Re: Rio háza Szomb. Május 01, 2010 11:41 pm

Rio

Rio

*Míg kezem továbbra is belsőcombját cirógatta addig ajkaim egyre lejjebb haladtak hasára. Apró csokokat leheltem rá amig el nem értem a fehérneműje tetejét. Fehérneműjén keresztül végighuztam nyelvem rajta, majd pillanatok alatt megfoszottam attol is és ugy folytattam tovább kényeztetését*

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [6 / 13 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.