Nemesis Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Az emberi fajt minden megrémíti, ami más, mint ők. Az egyetlen válaszuk pedig a harc. by J.R. Ward

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Rio háza

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down  Üzenet [5 / 13 oldal]

101Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:33 pm

Rosemary

Rosemary

~Oh jézus~ *Ahogy ezt kimondta, még a lélegzetem is elakadt. Behunytam a szemem és megremegtem a csókaitól.* -Megőrjítesz. *nyögtem halkan, miközben végigsimítottam a bársonyos bőrén*

102Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:27 pm

Rio

Rio

-Hm.. egy kicsit megízlellek...*mosolyogtam rá és végig nyaltam nyakán egészen a válláig*

103Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:18 pm

Rosemary

Rosemary

-Mi az? *kérdeztem mosolyogva* -Mit csinálsz?

104Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:16 pm

Rio

Rio

*belecsókoltam tenyerébe* -Én is szeretlek.*suttogtam majd közelebb huztam fejét és megcsókoltam. Hátára döntöttem és fölé kerekedtem.*

105Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:06 pm

Rosemary

Rosemary

*Mikor a teste lenyugodott felcsúsztam a testén és megcsókoltam. Mellé feküdtem és mosolyogva néztem. Felemeltem a kezem és gyengéden végigsimítottam az arcán* -Szeretlek. *suttogtam, szinte alig hallhatóan*

106Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 9:03 pm

Rio

Rio

-Nem.. bírom.. tovább...*nevét nyögve elélveztem. Nem tudom meddig voltam önkívületi állapotban, de azt igen hogy alig kaptam levegőt*

107Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 8:55 pm

Rosemary

Rosemary

*láttam rajta, hogy nagyon élvezi, ami nagyon felbátorított. Egy kicsit lejjebb nyomtam a torkomon, de csak addig amíg nem volt kellemetlen. A kezemmel közben folyamatosan mozgattam rajta*

108Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 8:52 pm

Rio

Rio

~Oh te jó ég..~ *belemarkoltam a lepedőbe mély morgáshoz hasonlo hang jött fel torkomból. Éreztem hogy nem sokáig fogom bírni ha ezt folytatja.*

109Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 8:45 pm

Rosemary

Rosemary

*A reakciójából ítélve, tetszik neki amit csinálok. Elmosolyodtam és folytattam a nyalogatást, majd gy kis idő után felállítottam a farkát és bekaptam. Gyengéden szívogatni és nyalogatni kezdtem*

110Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 8:33 pm

Rio

Rio

* Nagy erőfeszítésembe telt egy helyben maradni, de ahogy egyre lejjebb haladt nem igazán hittem el hogy tényleg ezt akarja de mielőtt megszólalhattam volna végig nyalt rajta. Fejem hátra vetettem* -Rose...*nyögtem*

111Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 8:07 pm

Rosemary

Rosemary

*Bólintottam, majd lejjebb haladtam a testén. Megcsókoltam gyengéden a mellkasát, majd a hasát, míg végül el nem értem a férfiasságát. Nem tudtam mit csináljak, így inkább csak az ösztöneimre hagyatkoztam. Végignyaltam egyszer rajta, és felpillantottam, hogy megnézzem nem e néz rám furcsán*

112Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 8:02 pm

Rio

Rio

*ahogy beleharapott nyakamba megremegtem. Mivel keze meg sem állt és egyre gyorsabban mozgatta férfiasságomon a hangom elég rekedt volt.* -Biztos..

113Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 7:57 pm

Rosemary

Rosemary

*Mosolyogva fölé gördültem és végigsimítottam meztelen felsőtestén. Belecsókoltam a nyakába és egy kicsit meg is haraptam. A kezemet egyre gyorsabban kezdtem mozgatni a farkán* -biztos?

114Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 7:52 pm

Rio

Rio

-Amit szeretnél.. *mosolyogtam rá. *-Fedezz fel..

115Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 7:44 pm

Rosemary

Rosemary

*Elmosolyodtam, és lágyan megcsókoltam. A szabad kezemmel végigsimítottam a testén. Izzó tekintettel néztem rá* -Mit szeretnél? Mit csináljak? *suttogtam a fülébe rekedt hangon*

116Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 7:38 pm

Rio

Rio

-Nos.. akkor játsz vele, velem...*vigyorodtam el és kezem feljebb csuszott testén. Majd utána ő is megkapja a magáét.*

117Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 7:30 pm

Rosemary

Rosemary

*Hátrabiccentettem a fejem, mikor megéreztem őt lent. A kezemmel nem estem ki ettől a ritmusból* -Most az egyszer játszani akarok vele. *suttogtam vissza szélesen mosolyogva*

118Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 7:08 pm

Rio

Rio

*felszisszentem. És égő tekintettel néztem rá* -Az izzó parázzsal játszol kiscsillag..* nem tétlenkedett a kezem végigisimitottam testén egyenesen le érzékeny pontjára*

119Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 3:15 pm

Rosemary

Rosemary

-Mint látod. *elmosolyodtam és gyengéden megcsókoltam. Végigsimítottam a körmeimmel óvatosan a hasán, a szerszámáig, ahol tovább izgattam. Fel alá mozgattam a kezem*

120Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 3:10 pm

Rio

Rio

*Éreztem hogy megmoccan egy pillanatra. Nem nyitottam ki a szemem mert azt hittem még alszik. Elmosolyodtam. Férfiasságom egyből tettre készen állt keze alatt. Kinyitottam a szemem.*-Látom felébredtél..*suttogtam ujjaim álla alá csusztattam és számhoz vezettem az övéit*

121Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 3:04 pm

Rosemary

Rosemary

*Fogalmam sincs mennyi idő múlva felébredtem. Éreztem, hogy szorosan magához ölel. Elmosolyodtam és megfordultam. Láttam, hogy le vannak hunyva a szemei. Tudtam, hogy nem alszik. Hirtelen eszembe jutott valami. Lassan lecsúszott a kezem a férfiasságához és elkezdtem simogatni*

122Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:59 pm

Rio

Rio

*Figyeltem ahogy lassan lecsukódik a szeme és elalszik. Betakartam magunkat. Mi tagadás lefárasztott rendesen vele az együttlét, de inkább idegileg. Nem akartam neki fájdalmatokozni még is sikerült elcsesznem az elején. Lehunytam a szemem és pihentem, de nem aludtam*

123Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:56 pm

Rosemary

Rosemary

*Elmosolyodtam és egy kicsit megnyugodtam az ölelésére. Annyira kifárasztott, hogy el is nyomott az álom, bár nemrég keltünk fel. A légzésem egyenletessé vált. Még szorosabban bújtam hozzá álmomban.*

124Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:52 pm

Rio

Rio

* Szorosan öleltem magamhoz fejemet hajába furrtam és mélyen belélegeztem illatát, reméltem hogy nem lett terhes bár kevést eséjt látok rá hogy teherbe essen tőlem. Nem akartam elrontani az életét ahhoz még túl fiatal*

125Rio háza - Page 5 Empty Re: Rio háza Vas. Május 02, 2010 2:48 pm

Rosemary

Rosemary

-ezt egyből úgysem mutatja ki. Csak pár nap múlva. *hozzábújtam és belefurtam a fejem a nyakába*

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [5 / 13 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.