Hozzászólások száma : 607 Join date : 2010. Apr. 19. Age : 36 Tartózkodási hely : London
-Mint mondtam senki sem az. *felpillantottam rá és elmosolyodtam* -Amúgy biztos találkozni fogunk még. Köszönöm még egyszer hogy haza kísértél. *felemeltem a kezem és intettem neki* -Hát akkor szia. *ezzel megindultam a bejárat felé*
Hozzászólások száma : 607 Join date : 2010. Apr. 19. Age : 36 Tartózkodási hely : London
-Nézd Sid, én nem igazán szeretnék kapcsolatot. Vagyis...*hó ezt hogy mondjam el* -Vagyis...én nem vagyok jó az ilyenekbe...szerintem mással jobban járnál. *feleltem halkan, miközben a földet rugdostam*
-Én senkivel sem szeretek lenni egyedül. Nem igazán tudom magam megvédeni. *válaszoltam nyugodtan. Szerencsére nem laktam messze a vidámparktól, így gyorsan odaértünk a kollégiumhoz. Hátrafordultam* -Köszönöm, hogy haza kísértél...
Hozzászólások száma : 377 Join date : 2010. Apr. 16. Age : 32
*Gyönyörű hangja volt. Ámulattal figyeltem. A hangja szinte kitisztította viseltes lekemet és új életet adott neki. Egész nap szívesen hallgattam volna a hangját.*
*Sóhajtottam egyet.Tudtam, hogy addig úgysem hagy békén. Megköszörültem a tokorom és halkan énekelni kezdtem egy altatódalt, amit még anyám énekelt nekem, mikor kicsi voltam*
*Elgondolkoztam egy pillanatra, hogy mikor is kezdődött ez nálam* -Körülbelül 7 éves korom óta. *mosolyogtam* -De nem csak táncolok, hanem énekelek is. Igaz a nagy szenvedélyem a tánc. *átöleltem magam és mindig tartottam tőle a két lépés távolságot*