*Mikor felkapott felnevettem. Amint letett az ágyra teljesen hátracsúsztam a háttámlához* -Szóval tényleg gondolatolvasó vagy. *Ezt most furcsálnom kellett volna, de most teljesen mással voltam elfoglalva. A szemei láttál még a lélegzetem is elakadt. Őrülten kívántam. Jobban, mint eddig bárkint. Vissza kellett volna utasítanom, de ha akartam volna sem tudtam volna ezt megtenni. Odanyúltam hozzá magamra húztam. Szenvedélyesen megcsókoltam. Helyet cseréltem vele, így most ő került az ágytámlához. Beleültem az ölébe és megéreztem a gyémántkemény farkát, amely már szinte átlyukasztotta a nadrágot. Megfogtam a karjait és végighúztam a nyakamon, a melleimen a hasamon, végül a fenekemen pihettem meg őket. Hátravetettem a fejem, az ajkaim pedig elváltak egymástól. Szinte leszagattadtam róla a ruhákat, majd én is teljesen meztelenre vetkőztem. ismét megfogtam a kezét* -Szeretnéd, hogy megmutassam, mit csináltam? *pihegtem az ajkaiba, majd beleharaptam. Végigsimítottam a testemen, majd levezettem a lábam közéhez a kezét, amely már nedvesen csillogott a vágytól* -Érzed ezt? *suttogtam a fülébe* -Szeretnél beljebb hatolni? *nem vártam meg a válaszát, mert magamba csusztattam az egyik ujját, majd a másikat. Elkezdtem mozgatni a kezét* -Hmm..Na milyen? *belenyaltam a nyakába*