Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Apr. 23.
Mert hittem egy démonnak.. Öszezürtük a levet aztán pofánvágott.. És milyen irónikus az élet most megint egy démonnővel hozott össze a sors.. *sóhajtottam* -És nálad?
*vállat vontam* - A szüleim elég előkelő család volt.. De mivel ők mindig a hasznot lesték mindenben én meg mindig azt hogy segithetnék másokon kitagadtak.. Abban az időben az utcán halltak éhen sorra az emberek.. Velük együtt én is.
-Minden nehéz aminek szomorúság a vége de túl lehet élni.. Azt hiszem.. Bár ezt pont olyan mondja aki már meghalt..*elhúztam a szám* -Nekem is az van..
Hozzászólások száma : 377 Join date : 2010. Apr. 16. Age : 32
*Egy férfit vettem észre közeledni. Utóbbi időben hajlamos voltam a paranoiás lenni, így méregetve figyeltem. De végülis nem volt veszteni valóm. Csinálhat velem akármit.*
*Amíg Chloe nem tudott kitalálni valamit nem szerette volna ha bárki meglát minket együtt így jobbnak láttam elmenni erre arra amikor épp nem a lakásunkon voltunk. Egyszer jártam már itt Németországban de az már nagyon régen volt. Nem sokan járkáltak erre egy férfi ült egymagában a padon. Nem tudtam pontosan megsaccolni mi lehetett talán vámpírnak mondtam volna. Lassan oda mentem*
Hozzászólások száma : 377 Join date : 2010. Apr. 16. Age : 32
*Életemben nem jűártam még Németországban, így eljöttem ide. Szerencsére Meránót ilyenkor, amikor rámjött az utazhatnék, mindig rá tudtam bízni egy ismerősre. Megálltam a fák alatt és leültem az egyik padra.*