Hozzászólások száma : 153 Join date : 2010. Apr. 23.
-Hát akkor gratulálok. Én nem bírnám ki, és szerencsére nem is kell. Mindig találok, olyat aki szívesen odaadja magát. *ismét nyújtóztam egyet, majd felkönyököltem.* -Az ön megtartóztató angyalka. *vigyorogtam* -Azért ha nagyon akarnálak, el tudnálak csábítani, akár mit mondasz. *önelégült vigyor jelent meg az arcomon*
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Apr. 23.
*Kezdtem egyre ingerültebb lenni.* -Nem megyek sehová.*megfordultam és visszasétáltam oda ahol az előbb voltam. Megfogadtam ha beörülök sem leszek többet nővel.*
*Tudtam, hogy mi a baja, akár kimondta akár nem.* -Szerintem tényleg el kéne menned Londonba. Szedj fel egy csajt és SZERELMESKEDJ vele. *nevettem* -Tőlem nem kapnál szép módszert. Arra én nem vagyok képes. *a hangom nyugodt és kiegyensúlyozott volt*
*nagyot nyeltem*~Ez egyre rosszabb lesz~ - Nem..~És pont ez a baj~* mikor biztos távolságban áltam hogy ne lássak rá annyira megálltam nem gondoltam volna hogy testem ennyire ki lesz éhezve*
*Felsóhajtottam* -Most meg mivan? Nem is csináltam semmit. Miért rohansz el? *felnyitottam a szemem és oldalra néztem egyenesen rá* -Ennyire undorodsz tollas?
-Mint mi? *Felvontam az egyik szemöldököm* -Már megbocsáss, de amit te "szebb módszernek" hívsz, az mind csak álszenteskedés. Szerelem nem létezik. Ez csak ostoba emberek, ostoba agyszüleménye. *feleltem halál nyugodtan*
*Nagyon nem tetszett a vicce. Bunkó hangsúllyal feleltem vissza* -Lehet hogy te kefélni szoktál a férfiakkal de tudod létezik szebb módszer is.. Bár gondolom erről te mit sem tudsz. Mellesleg nem fogok egy út széli lotyóval hemperegni, nem vagyok olyan mint ti!
-Honnan tudod? Lehet, hogy én már órák óta itt vagyok. *nem nyitottam ki a szemem* -Amúgy mit keres egy ilyen magad fajta, egy ilyen helyen? Még a végén megtámadja valaki azt a szép kis pofidat. Ott kéne lenned Londomban és valami ártatlan kis szűzlányt kéne kefélned. Vagy már meg is van tán vele? *keserűen felnevettem*
*elhúztam a szám* ~Vajon ezt most direkt csinálja?~ *de idomaira férfiasságom reagált csak én folytottam vissza* ~Nem,nem és nem!~ -Amiben az az érdekes hogy én voltam itt előbb..
*Nem pillantottam fel, mert tudtam ki az. Éreztem az auráját. Elvigyorodtam és kinyújtóztam. Felhúztam az egyik térdem, így szinte mindenem kint volt* -Főleg, ha követnek.
*Egy kis egyedüllétre vágytam, így egy elhagyatott kastélyban bukkantam fel. Este az őrületbe kergettem két nőt, akik a végén öngyilkosak lettek. Természetesen mind dúsgazdagok voltak. Egyáltalán nem sajnáltam őket. Napokon keresztül figyeltem őket és két ilyen kis patkányt ritkán látok, pedig már sok mindent megéltem. Kimentem a szabad ég alá és lefeküdtem a fűbe. Behunytam a szemem és hallgattam a tücskök ciripelését*