Hozzászólások száma : 257 Join date : 2010. Apr. 24.
*Gondolataimba merülve koncentráltam arra, hogy az ujjlenyomataim mind eltűnjenek a kocsiról, a kulcsról, és amihez úgy egyáltalán hozzá értem. Szívesen hagytam volna rajta az övéit is, de nem akartam még nagyobb szarba keverni. Semmi perc alatt végeztem, most már senki sem gyanúsíthat ezzel kapcsolatban. Csuklómat szorongatva indultam meg az egyetem irányába.*
*szemforgatva álltam fel lassan. Ennyit arról, hogy segíteni próbálok. Mindig én iszom meg a levét. Ja, azt hiszem a szerencsetündér szerepét másra kéne osztani, nem hiszem, hogy jó vagyok benne.*
* óó ne máár ez a jobb csuklóm volt... pont az a kezem, amivel rajzolok, szakadj meg! hangosan beszívva a levegőt húztam magam alá a lábaimat, miközben próbáltam felmérni mennyire sérült meg.* - Hülye pöcs.*morogtam fel se nézve*
Hozzászólások száma : 532 Join date : 2010. Apr. 17.
-Nekem aztán ne magyarázzál ki kinek a része!Ha nem nyerem meg a szaros kis fogadást óraszámra döngetne a kis piercinges szarzsák!És nem fogadtam el se a kocsit se a pénzt úgyhogy ne variáljál nekem!*kezdett nagyon felhúzni*
- Az adósod?Na ne röhögtess! a kocsi és a pénz az enyém lenne ha netán nem esett volna le. Te csak a fogadás része voltál semmi több. És most mindkettő a tiéd... szóval ne papolj nekem itt adósságról...
*ismét megragadtam és most kicsit de nem annyira keményen nyomtam a falhoz*-Idefigyelj hárpia minek után megmentettem a szuttyos kis életed annyi jár nekem ,hogy végre abbahagyd a hisztis kis hercegnő szerepet és végre elcsacsogd mi a francért vagy ennyire elviselhetetlen 10 perce?*nem hagytam, hogy kirántsa magát*
*fogsz te szórakozni velem.amikor beértem megragadtam és egy közeli sikátorba löktem majd le se szarva fájós orrom a falnak löktem és megragadtam a vállainál fogva.kicsit se voltam bepöccenve*-Na figyelj idegesítő vagy és elkívánlak a francba.Elcsipognád végre mi a szaros bajod van?*morogtam*