Hozzászólások száma : 132 Join date : 2010. Apr. 28.
*elmosolyodtam amint kezét az enyémbe csúsztatta* -Ne félj nem foglak bántani és amint azt akarod hogy hozzalak vissza megteszem.*egy pillanat mulva már ott sem voltunk*
Hozzászólások száma : 144 Join date : 2010. Apr. 28.
*Gyanúsan néztem fel rá. Felvontam a szemöldököm egy másodpercig fontolóra vettem a lehetőségeket, de valamiért mégis belecsúszott a tenyerem az övébe. Felálltam és kíváncsian néztem rá*
-Attól mert démon vagyok még vannak érzéseim és szerethetek. Bár ildomosabb ha démon nővel állna a magam fajta össze de nem én vagyok az egyetlen aki mostanában áthágja a szabályokat és másba szeret bele.
*Bólintottam egyet* -Rendben. *elgondolkoztam egy pillanatra* -Ha te démon vagy, akkor neked nem lehet...szeretni ugye? Vagy ez nem így működik? *felvontam a szemöldököm*
-De.. valahol mindegyikben van gonoszság.. De én például embert még soha nem öltem. Azt nem mondom hogy nem okoztam itt ott zűrzavart de nem öltem.~Embert legalább is~
*Vettem egy mély levegőt.* -Tegyül fel, hogy hiszek neked. De csak tegyül fel! A démonoknak nem gonoszaknak kéne lenniük és az embereket gyilkolni vagy valami ilyesmi?
/Új játék!/
*Maxal az oldalamon sétáltuk be a parkba. Körbenéztem és kerestem egy csendes zugot, majd megindultam felé. Mikor odaértünk leültem az egyik padra és komolyan néztem rá. vártam, hogy leüljön mellém*