Hozzászólások száma : 607 Join date : 2010. Apr. 19. Age : 36 Tartózkodási hely : London
-Akkor csak én hittem azt. Bocsi. *megettem a maradék hot dogot és megtöröltem a számat* -Egyébként hol élsz, az alvilágon kívül? Itt Franciaországban?
Hozzászólások száma : 607 Join date : 2010. Apr. 19. Age : 36 Tartózkodási hely : London
*Gyorsan végignéztem rajta* -Nem úgy nézel ki mint egy démon. Nincs se szarvad, meg szőrös sem vagy. *beharaptam az ajkam, hogy visszafogjak egy mosolygást*
-Hát igen. Mondtam. *nevettem, majd ettem tovább a kajámat* -akkor te most...a pokolban élsz? Vagy ez csak egy hiedelem? *érdeklődve néztem rá, majd lenyeltem a falatot*
Hozzászólások száma : 435 Join date : 2010. Apr. 24.
*elmosolyodtam. Édes volt ahogy zavarba jött.* -Ma még nem jártam ott de ha odamennék se lenne ehhez túlzott kedvem. És emellett én vagyok az idegenvezetőd. Jobb ha nem hagylak magadra. Tényleg vonzod a bajt.
*Nem tudtam eddig, hogy létezik olyan, hogy valaki egyszerre vörösödik el és fél. Hát én megcsináltam.* -A bujaság démona? *pislogtam egy párat, majd nyeltem egyet* -Akkor igazából nem értem, hogy mit keresel itt velem, mert én nem vagyok buja. *zavartan felnevettem. Beleharaptam a hot dogomba* -Akkor a Moulin Rougeban lenne a helyed.
*Majdnem kiejtettem megint a kezemből a kaját* -Hogy micsoda? Démon? *hatalmas szemekkel néztem rá. Hallottam, hogy léteznek, de nem így képzeltem el őket* -És...és milyen démon?
*Nem akartam visszautasítani a kaját így kinyújtottam a karom és elvettem* -Köszönöm. *feleltem halkan. A számhoz emeltem és beleharaptam* -Kérdezhetek valamit? *megvártam míg lenyelem a falatot* -Ön micsoda? Úgyértem, hogy amint meglátja valaki szinte menekülnek előle.
Hozzászólások száma : 435 Join date : 2010. Apr. 24.
*Meghallottam gyomra korgását. Hoztam neki egy másik hot dog-ot. Odanyújtottam neki* -Ígérem hogy nem lez semmi baj míg mellettem van de most inkább egyen.