Hozzászólások száma : 435 Join date : 2010. Apr. 24.
- Nos először is keressünk egy kicsit sötétebb helyet ahol nem látnak ránk. Nem szeretném ha valaki szívrohamot kapna látva hogy eltününk egyik pillanatról a másikra.*mosolygok rá, majd körbepásztáztam a terepet és meg is láttam egy kisebb sötétebb sarkot*
Hozzászólások száma : 607 Join date : 2010. Apr. 19. Age : 36 Tartózkodási hely : London
-Őőő..hát jó. *ránéztem Szöszre* -Holnap megint jövök kicsim. *szorosan magamhoz öleltem, majd megpusziltam* -Legyél jó. *erre serényen rázni kezdte a fejét. Halkan felnevettem és megsimogattam a fejét. Feltápászkodtam a földről és elbúcsúztam a majmomtól. Rio felé fordultam* -Merre menjünk?
Hozzászólások száma : 607 Join date : 2010. Apr. 19. Age : 36 Tartózkodási hely : London
-Az nagyszerű lenne. *mosolyogtam. Boldogan ránéztem Szöszre* -Látod kicsim? Lehet hogy együtt leszünk! *erre a kismajom boldogan makogni kezdett és ugrándozott az ölemben.* -Mikor tudnál vele beszélni? *kérdeztem csillogó szemekkel*
*Örültem hogy elfogadta a segítségem.* -Hát.. lehet hogy ismerek valakit. Tulajdon képpen aki mellett lakom sok lakást és házat árul... Lehet neked is tudna segíteni.
*Meglepődtem, azon hogy segíteni szeretne nekem. Kedvesen elmosolyodtam* -Rendben. Elvégre a segítség sosem árt. *Szösz úgy beült az ölembe, mint egy kisbaba és nekidőlt a mellkasomnak. Megpusziltam a pici fejét és simogattam a hátát* -Talán ismersz valakit, aki ki tud adni egy olcsó lakást?
- Munkát keresni és lakást. Gondolom minél elöbb szeretnéd hogy magadhoz vehesd.*böktem a fejemmel Szöszre. Azt már meg sem említettem hogy nálam van egy üres szoba ami gazdát keres mert tudtam úgy sem fogadná el.*
*bólintottam egyet* -Alig várom. Tudod imádom a művészetet. *megriadtam, mert hirtelen valami a nyakamba ugrott. Hangosan felnevettem és hátranyúltam és megsimogattam a kicsi fejét*
-Nos akkor majd elviszlek hozzám és megnézheted. Amúgy sem szivesen hangoztatnám a hobbim szoval ezmaradjon a kettőnk titka..*kacsintok rá majd láttam hogy zavarba jön és azt is hogy mitől. Elmosolyodtam, mert igaz hogy meztelenek voltak de mindig selytelmesen takarva voltak valamivel.*
-Igen. Nagyon szeretném őket látni. *szélesen mosolyogtam. sosem gondoltam volna, hogy egy démon hobbija a festés. Elképzeltem, mikor egy nőt fest le, gondolom meztelenül. Elpirultam már megint. Utáltam, hogy minden ilyennél elvörösödtem. Sóhajtottam egyet és inkább Szöszre néztem*
*mint mindig közelségétől szinte forrt a vérem, bár lehet hogy ez annak is az eredménye hogy már rég éltem ki magam nőn.* -Mikor mit. Általában tájképeket.. Bár nagyon régen arra is volt példa hogy nőket..*nevettem* -De erről már leszoktam. Majd h gondolod mutatok párat.
-Akkor megnyugodtam. *mosolyogtam. Félrebiccentettem a fejem és kifújtam egy tincset az arcomból* -Neked van valami hobbid? Ne mindig csak rólam beszéljünk.
*Ennek nagyon megörültem. Már amúgy is rég voltam arra megnézni a naplementét és az hogybelement hogy egyszer elvihetem feldobott.* -Nos.. ez elég nehéz föleg hogy nem szeretsz nagy közönség előtt fellépni, de nyugi a Moulin Rouge most eszembe se jutott.
*Csodás mosoly jelent meg az arcomon* -Rendben. Egyszer megmutathatod. *ismét eldobtam a labdát* -A munkára visszatérve, nem tudom. Igazából csak énekelni és táncolni tudok, úgy ahogy. *megvontam a vállam* -De nem akarok a Moulin Rougeba menni, mielőtt ez eszedbe jut. *nevettem*