-Ilyenkor? Szóval csak ilyenkor? *nevettem* -Na szépen nézünk ki. *nevetve toltam tovább a kocsit és épp a babarészlegnél lyukadtunk ki. Felsóhajtottam és körbenéztem. Levettem egy plüssmacit és végigsimítottam a fejét. Nagyon puha volt. Mosolyogva visszatettem a helyére és mentem tovább. Egy csapat férfi mellett mentünk el, akik a söröknél veszekedtek, hogy milyen fajtát vegyenek. Mikor odaértünk, mind felkapták a fejüket és befütyültek, de amint észrevették Riot elhallgattak és visszanéztek az italok felé. Odamentem a zöldséges részhez és elkezdtem minden félét bepakolni a kosárba. Sokszor még olyat is betettem, amire nincs is szükségem. Otthagytam a kocsit és ellibbentem a gyümölcsökhöz. Onnan is mindent elvettem, amit csak megláttam. Hisz gyümölcsből sosem elég. Legtöbbet szőlőből és eperből tettem. Lemértem, majd visszamentem a kocsihoz*
-Remélem semmit sem hagytam ki. *bár ahogy végignéztem a kocsin, már félig volt, pedig csak gyümölcsök voltak még benne, meg az a pár könyv. Halkan felnevettem*
-Lehet, hogy inkább két kosarat kellett volna hozunk.